Csodák Palotája Nyitvatartás

Jász Tész Kft – Jász Tész Kit Deco

Egyéb gyümölcs-, zöldségfeldolgozás, -tartósítás) Legnagyobb cégek Nagyréde településen
  1. Négyszázmilliós hűtőházat avatott a Jász-Tész Kft. | Agrotrend.hu

Négyszázmilliós hűtőházat avatott a Jász-Tész Kft. | Agrotrend.hu

jász tész kit kat
Cégmásolat A cégmásolat magában foglalja a cég összes Cégközlönyben megjelent hatályos és törölt, nem hatályos adatát. Többek között a következő adatokat tartalmazza: Cégnév Bejegyzés dátuma Telephely Adószám Cégjegyzésre jogosult E-mail cím Székhely cím Tulajdonos Könyvvizsgáló Tevékenységi kör Fióktelep Bankszámlaszám Legyen előfizetőnk és érje el ingyenesen a cégek Cégmásolatait! Amennyiben szeretne előfizetni, vagy szeretné előfizetését bővíteni, kérjen ajánlatot a lenti gombra kattintva, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk alábbi elérhetőségeink valamelyikén: További információk az előfizetésről Már előfizetőnk? Lépjen be belépési adataival! Változás A Változás blokkban nyomon követheti a cég életében bekövetkező legfontosabb változásokat (cégjegyzéki adatok, pozitív és negatív információk). Legyen előfizetőnk és érje el Változás szolgáltatásunkat bármely cégnél ingyenesen! Hirdetmény A Hirdetmények blokk a cégközlönyben közzétett határozatokat és hirdetményeket tartalmazza a vizsgált céggel kapcsolatban.
  • Intim tusfuerdő naknek lake
  • JÁSZ-TÉSZ KFT. rövid céginformáció, cégkivonat, cégmásolat letöltése
  • OSZC
  • Jász resz kft
  • Jász tész kit deco
  • Jász tész kft
  • Gyermekek fehér arany karkötő szívvel és gyémántokkal 0,02ct - 110327 | Teilor
  • JÁSZ-TÉSZ KFT. | Jászapáti | Zöldség
  • Jász-tész kft. Jászapáti - Telefonkönyv

Asset 4 Asset 1 Asset 1 Több mint négyszázmillió forintból épít hűtőházat a Jász-Tész Kft. Több mint négyszázmillió forintból épít hűtőházat Nagyrédén a zöldség és gyümölcs nagykereskedéssel is foglalkozó Jász-Tész Kft., az idei év végéig megvalósuló fejlesztés 160 millió forint vissza nem térítendő, nagyrészt uniós pályázati támogatással valósul meg - közölte a cég ügyvezetője csütörtökön az MTI-vel. Szűcs Péter elmondta: a bérraktározás bővítését célzó fejlesztés célja, hogy a logisztikai központ kialakítása érdekében egy több mint 1800 négyzetméteres tárolóteremmel rendelkező hűtőház megépüljön és a raktározáshoz szükséges állványrendszert beszerezzék. Az új hűtőtároló térben modern, környezetbarát technológiával üzemelő egységet alakítanak ki - jegyezte meg. Az ügyvezető szólt arról, hogy a beruházás eredményeként a jelenlegi 4000 tonna hűtőkapacitás 1600-1800 tonna kapacitással bővül. A vállalatnak jelenleg 137 alkalmazottja van, a beruházás tovább öt új munkahelyet teremt - számolt be.

Néhány áruház nem jelezte még, hogy érintett-e a termékük, ezért mindenki alaposan nézze át a mirelit zöldségeit otthon, és ha azt látja, hogy a Greenyard Hungary bajai üzeme érintett, akkor inkább ne fogyassza el. Aldi A 2018. 06. 06 és a 2020. 12. 12 közötti lejáratú, különböző kiszerelésű Gartengold termékek érintettek. Ezeket az üzlethálózat le is vette a polcairól, de arra kérik a vásárlóikat, hogy az érintett megvásárolt termékeket azonnal vigyék vissza az áruházakba, a vételárat pedig blokk hiányában is visszatérítik. Auchan Az Auchan közleménye szerint 1 kg kiszerelésű gyorsfagyasztott, Icepress Kft által forgalmazott zöldborsót kell haladéktalanul visszavinni valamelyik üzletbe, illetve a Maresi által forgalmazott Iglo zöldségek is érintettek lehetnek, ezért ezeket is visszahívták a boltokból. Érdemes megjegyezni, hogy utóbbi esetben az azonnali termékvisszahívás nem csak a zöldborsót érinti, hanem a brokkolit, vajbabot, parajt, zöldségkeverékeket, csemegekukoricát és még rengeteg terméket, ezért érdemes nagyon alaposan áttanulmányozni ezt a listát, ami ráadásul nem csak az Auchanban vásárolt Iglo termékekre igaz.

November 11, 2022, 12:56 pm