Csodák Palotája Nyitvatartás

Gödöllői Mozi Büfé / Gödöllői Mozi Buse Imprimante

A vetítő optikája előtt egy konzol található, amelyen egy külső 3D szűrő automatuikusan beáll az optika elé, ha 3D-ben vetít a vetítő. A hangerősítésről három darab Crown XLS1500-as gondoskodik, a mozi hangprocesszor a legkorszerűbb CP 750-es, a mozi szerverét pedig a Dolby DSS200-asa biztosítja. Ebben a moziban korábban az aktívszemüveges Xpand 3D rendszer honosodott meg, de 2016. december közepétől váltottak át a passzív Xpand rendszerre, amelyhez vászoncsere is társult. Az analóg vetítő leginkább csak vegetál, nagyon ritka esetben van üzemben. A mozi vezetése hétről hétre igyekszik a legújabb filmeket műsorra tűzni, hogy minden moziba járó és a törzsközönség is megtalálhassa a neki szólót. Előadások minden nap 14-16 órától indulnak, hétvégén 13-14 óra között kezdődnek az első vetítések, az utolsóknak pedig rendszerint 20-21 órakor kezdenek neki. Jegyárai olyannyira kedvezőek, hogy az eddig Budapestre járó moziközönség is inkább itt mozizik, hiszen ugyanazokat a filmeket ugyanolyan minőségben nézhetik meg az otthonukhoz sokkal közelebb.

  1. Gödöllői mozi buze.perso
  2. A félegyháziak elkezdték újra felfedezni kis mozijuk adottságait
  3. Petőfi Mozi | Cégregiszter | infoKiskunfélegyháza

Gödöllői mozi buze.perso

Piliscsaba SE Gödöllői EAC 4-3 (1-0) Gödöllői góllövő: Kővári Patrik (3). Gödöllői EAC VS Dunakeszi 1-6 (1-1) Gödöllői gól: László Viktor. Gödöllői EAC Erdőkertesi SE 3-4 (2-2) Gödöllői góllövők: Gyetván Péter, Angyal Zoltán, Kővári Patrik. Öt mérkőzés alapján a Gödöllői EAC. csapata 6 ponttal, 14-17-es gólkülönbséggel 10. a csoport táblázatán Pest megyei III. osztály, Észak-keleti csoport, 2-5. forduló FC Sződ Gödöllői SK II. 0-2 (0-2) Gólok: Tóth Bence, Papp Richárd. Gödöllői SK II. Püspökszilágy SE 2-3 (1-0) Gödöllői gólok: Szabó László, Pataki László. Mogyoród KSK Gödöllői SK II. 3-1 (0-0) Gödöllői gól: Szemjaninyov Sándor. Váchartyán KSE 1-2 (1-0) Gödöllői gól: Tóth Bence. A Gödöllői SK II. csapata 3 ponttal, 6-8-as gólkülönbséggel 10. a csoport tabelláján. KÉZILABDA NB II. Északi csoport, férfiak, 1. forduló Budakalászi SC Gödöllői KSE 28-27 (12-12) ifjúságiak: 17-44 A Gödöllői KSE együttese 0 ponttal, 27-28-as gólkülönbséggel 7. a csoportban. FUTSAL NB II. Keleti-csoport, 1-4. forduló Scoregoal Kecskeméti FC Covritas Futsal Team Gödöllő 15-1 (8-0) Gödöllői gól: Berta Balázs.

A félegyháziak elkezdték újra felfedezni kis mozijuk adottságait

gödöllői mozi büfé mezőkövesd
  1. Ipoly cipő árak
  2. Gödöllői mozi büfé nagyigmánd
  3. Petőfi Mozi | Cégregiszter | infoKiskunfélegyháza
  4. Gödöllői mozi büfé dunakeszi
  5. Awi szer kft webaruhaz
  6. Pecsételő vérzések beágyazódás

Petőfi Mozi | Cégregiszter | infoKiskunfélegyháza

gödöllői mozi büfé üllő gödöllői mozi buse imprimante

Több mint két évig voltak megfosztva a félegyháziak a mozi élményétől. A bezárt filmszínházat már egyéb célokra akarták hasznosítani, amikor jelentkezett egy vállalkozó, aki úgy döntött, van még jövője Félegyházán a széles vászonra vetített mozgóképnek. Reményi Richárd ennek feltételeit is megteremtette. A Petőfi Mozi három esztendeje, 2014. március 21-én nyílt meg újra a filmek rajongói előtt. - Abban az időszakban vágott bele a vállalkozásba, hogy üzemeltesse a Petőfi Mozit, amikor már nagyon sokan megkérdőjelezték a filmszínházak életképességét. Mégis lehetőséget látott ebben. Miért? - Alapvető felfogásom, hogy egy ekkora városnak, mint Félegyháza, alanyi jogon jár a mozi. Nem volt kétségem afelől sem, hogy ha igényes környezetben, modern technikával, családias légkörben egy jó mozit csinálok, annak életben kell maradnia. A mozi közösségi szórakozás, amire az emberek igényt tartanak. Egy jó családi program, kimozdulni otthonról és nagyvásznon jó hanggal sok emberrel együtt szórakozni.

November 11, 2022, 2:32 pm