Csodák Palotája Nyitvatartás

Lg Gtf916Pzpm Hűtőszekrény – Lg Gtf916Pzpm - Árukereső.Hu

Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

  1. Méretek
  2. Árgép
  3. Akció

Méretek

Utolsó forgalmazott ár: 219 990 Ft Forgalmazás vége:2019. 04. 15. Garancia: 24 hónap (Cég esetén: 1év) Szállitási költség: 5 000 Ft Rövid leírás: 394l hűtő / 176l fagyasztó rész, A+ energiaosztály, No Frost, 86cm széles, Italadagoló Gyártó: Készlet információ Bp. Budafoki út+36-1-371-0397-Békéscsaba+36-66-636-179-A készlet információ tájékoztató jellegű. Érdeklődjön telefonon!

folyadékkal teli edényt). Ne támaszkodjon az ajtóra, a polcokra vagy a hıtŒtérre. A hıtŒszekrény felborulhat vagy a keze megsérülhet. Különösképpen ügyeljen rá, hogy gyermekek se tegyék a fentieket. Az ajtó kinyitásakor vagy csukásakor a tárgy leeshet és sérülést, tüzet vagy áramütést okozhat. Vigyázzon, nehogy gyermekek bemásszanak a termékbe. Ne helyezzen virágvázát, bögrét, kozmetikumot, gyógyszertartót vagy más egyéb tárolóedényt a hıtŒszekrény tetejére. Életveszélyt jelent egy gyermek számára, ha bemászik a hıtŒszekrénybe. Ez leeshet, és sérülést, tüzet vagy elektromos áramütést okozhat. A hıtŒszekrény ajtajának erŒteljes nyitása vagy zárása a hıtŒszekrény kosarában tárolt élelmiszer ütés általi leeséséhez és lábának megsérüléséhez vezethet, ezért legyen elŒvigyázatos. Ne tároljon a hıtŒszekrényben vagy annak közelében gyúlékony anyagot, étert, benzolt, alkoholt, gyógyszert, cseppfolyós gázt, aeroszolos terméket vagy kozmetikumot. Ez robbanást vagy tüzet okozhat. Ne telepítse a hıtŒszekrényt nedves helyre vagy olyan helyre, ahol azt fröccsenŒ víz vagy esŒ érheti.

Árgép

Használjon langyos szappanos vagy mosogatóvizes oldatot a hıtŒszekrény külsejének tisztításához. Törölje át tiszta, nedves majd száraz ruhával. BELSÃ RÉSZEK- Mossa le a hıtŒgép polcait, az ajtótartókat, a tárolórácsokat és a mágneses ajtózárt. Törölje át tiszta nedves, majd száraz ruhával. 18 TISZTÍTÁS VÍZADAGOLÓ Rács Nedves törlŒkendŒvel törölje le, majd törölje szárazra. S PU H Víztartály 1. Víz betöltése A vízbetöltéshez nem kell kivenni a víztartályt. MEGJEGYZÉS Az ajtó bezárása elŒtt szorosan zárja le a kupakot és a kapcsot. ● Ne használjon cukrot vagy szénsavat tartalmazó folyadékot. ● 2. Kiemelés Az oldalát és az alját megfogva emelje fel a víztartályt. MEGJEGYZÉS A víztartály kiemelése elŒtt minden vizet engedjen ki az adagolón. Behelyezés A bármilyen okból kiemelt víztartályt mindig az eredeti helyzetébe tegye vissza. Ügyeljen arra, hogy a szelepszerelvény megfelelŒen helyezkedjen el az ajtó nyílásában. A visszahelyezett tartályt nyomja lefelé és ellenŒrizze a pontos illeszkedését.

lg gtf916pzpm hűtőszekrény fagyasztóval

Akció

  1. LIDL Miskolc Akciós újság lapozható 2022.10.13.
  2. Lg gtf916pzpm hűtőszekrény akció
  3. Épül az új pécsi fogászati klinika – Forgalomkorlátozás lesz a Tüzér utcában – Szabad Pécs
  4. LG GTF916PZPM hűtőszekrény, No Frost, 596 l, A++ energiaosztály, H 184 cm, Ezüstszürke - eMAG.hu
lg gtf916pzpm hűtőszekrény akció
November 16, 2022, 9:34 am