Csodák Palotája Nyitvatartás

C Vitamin Szérum

Az E-vitamin és a fenyőpolifenolok segítenek hatni a szabad gyökök által kiváltott oxidatív hatások ellen a fakóság megakadályozásáért és az egységes hatásért. Tiszta hialuronsav az apróbb és nagyobb ráncok simításáért, illetve a nedvesség rögzítéséért a hosszan tartó, üde ragyogásért. Alkalmazás Nyomja össze az applikátort, hogy néhány csepp C-vitamin szérum kerüljön a bőrére. Tiszta arcbőrre vigye fel, a szemkörnyéket elkerülve. Hagyja hatni néhány pillanatig. Majd használja a mindennapos hidratálóját. Összetevők Aqua / water, ascorbic acid, alcohol denat., dipropylene glycol, glycerin, laureth-23, neohesperidin dihydrochalcone, sodium hydroxide, tocopherol, hydrolyzed hyaluronic acid, pinus pinaster bark/bud extract A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni! Egyéb Lx készlet státusz 1. 0000 EAN 3337875796583 Tárhely sor K Tárhely oszlop 16 Tárhely Polc 3 Cukormentes Nem Pingvin kiadványok Rendszeresen frissülő kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

  1. Garnier S.Act. C vitaminos szerum - 30 ml
  2. Q+A C-vitaminos ragyogásfokozó szérum

Garnier S.Act. C vitaminos szerum - 30 ml

Kezdőlap Arcápolás Szérumok, boosterek Eszterkrém - C vitamin szérum Teljes körű bőrszépítő szérumot tartasz a kezedben. Koncentrált hatóanyag-komlex a bőröregedés, és a pigmentfoltok megelőzésére, és kezelésére. Ajánlott pigmentfoltos, fényét vesztett, és/vagy megereszkedésnek indult bőrre, hogy új élettel töltse fel. (for english, scroll down) Várható szállítás: 2022. október 11. Elérhetőség: 28 db raktáron Szerezhető hűségpontok: 120 (1) Kívánságlistára teszem Leírás és Paraméterek Vélemények1 Összetétel Teljes körű bőrszépítő szérumot tartasz a kezedben, amely egy koncentrált hatóanyag-komplex, a bőröregedés és a pigmentfoltok megelőzésére, és kezelésére. 3 ok, amiért imádni fogod a C vitaminos szérumot: 1. Halványítja a pigmentfoltokat, hegeket. 2. Ragyogást ad a bőrnek. Ha egyébként nem használsz sok sminket, imádni fogod, hogy mindig üde a bőröd. 3. Fokozza a bőr saját kollagéntermelését, így lassítja az öregedési folyamatot. +1: Remek antioxidáns! Véd a bőrkárosító szabadgyökök ellen, amik pl az UV sugárzás hatására keletkeznek.

Ha szereted a könnyű arcápolókat, akkor neked találtuk ki ezt a komplex kis szérumot. Az olyan időszakokban, amikor keveset sminkelünk, pl nyáron, remek szolgálatot tesz. Kár lenne lemondani a jótékony hatásairól. Ajánlott pigmentfoltos, fényét vesztett, és/vagy megereszkedésnek indult bőrre, hogy új élettel töltse fel. Használata: Reggel és/vagy este a megtisztított arcbőrre egy nagyobb borsónyi mennyiséget masszírozz be. Utána jöhet a hidratáló krém, vagy arcolaj éjszakára. Üvegcsomagolásban adjuk, így kisebb a környezeti terhelése. Az üveget mi is visszavesszük, vagy az ország bármelyik patikájába vissza tudod vinni, mert standard méret:) 30ml Vitamin C Serum You're holding a complete skin-restoring serum, a concentrated complex of active ingredients to prevent and treat ageing and pigmentation spots. 3 reasons why you'll love our Vitamin C serum: 1. Lightens pigment spots and scars. 2. Gives skin natural glow. If you don't wear makeup anyway, you'll love how your skin always glows.

  1. Gta 5 kódok ps4
  2. C2 MAXIMUM MAP C-VITAMIN szérum bojtorján kivonattal | Szérumok | PHI Kozmetikum
  3. Marvel póló női noi trang banh cuon
  4. Ezer íz cukrászda fagyizó
  5. C-vitamin krém és szérum | C-vitamin arcra és hajra | notino.hu
  6. Calvin klein póló olcsón women
  7. C-vitaminos szérum és arckrém avagy C-vitamin arcra
  8. Dark souls remastered megjelenés
  9. Oroszlánkirály teljes film magyarul videa

Illata nincs igazán, a cseppentője szuperül működik. Szemkörnyéket nem irritálja, bátran használom ott is. Úgyhogy csillagos ötös:) és ezután mindenképpen kipróbálok valamilyen ránctalanító szérumot is! 2020. 12. 18. Iszlai-Szegedi Szidi A legutóbbi rendelésem mellé kaptam belőle egy kis mintát. Azóta minden reggel használom, az arcomra és a szemkörnyékre is az arcápoló és szemkörnyékápoló felvitele előtt. Néhány csepp elég belőle, szinte azonnal beszívódik. Nem fénylik utána a bőröm, nagyon szép egyenletes bőrképet ad. Eddig nagyon jó, szépen előkészíti a bőrt a rétegzős rutinhoz. Izgatottan várom a hosszútávú hatását. Az illatát különösen imádom, megnyugtat. Egy újabb csodaszer Reggeli arcmosás után használom: szó szerint felébreszti a bőrömet (és ettől máris jobban indul a napom

Q+A C-vitaminos ragyogásfokozó szérum

Használata más kozmetikumokkal: Arctisztítás után, gyakorlatilag nappali krémként használtam, fölé csak sminket tettem. Sminkalapnak szuper, primerre nem volt mellette szükség, egyből az alapozót vittem fel rá vékony rétegben. Ami nagyon látványos volt, hogy az arcom tágabb pórusú területein is simábban oszlott el az alapozó a szérum felkenése után, majd a nap folyamán nem is fényesedett ki a bőröm. Tapasztalatok a 3 hét után: Irritációt, pattanásokat nem tapasztaltam, pozitív változást viszont igen: az arcomon lévő foltok halványodtak, az egyenetlenségek, korábbi pattanások nyomán meglévő kráterek pedig finoman elkezdtek "feltöltődni". Phi Cosmetics – C2 Maximum C-vitamin Szérum Bojtorján Kivonattal Első benyomás: vizes állagú, világossárga folyadékról van szó. Természetes illata felkenés előtt egészen kellemes, felkenéskor, a bőrrel érintkezve kicsit furának tűnt, de valójában nem volt zavaró számomra. Használata: Reggelente használtam a szérumot, alkalmanként annyit, amit egy pumpálással a pipetta felvett.

Leírás Egyéb A C-vitamin a bőrvitaminok királynője. Antioxidáns tulajdonsága kimagasló, nagyon jó eredménnyel csökkenti a bőröregedés nemkívánatos jeleit, finomítja a ráncokat, és nem mellesleg kiválóan kezeli az aknés bőrállapotot is. Nem csak, hogy részt vesz a pattanások kialakulásának megakadályozásában, de a gyulladások után maradt hegek és pigmentfoltok halványításában is hatásos. A C-vitamin nem minden formája hasznosul a lehető legjobban, sőt tiszta változata még érzékenyítően hathat a bőrre. A tiszta C-vitamin (L-Ascorbic Acid) ugyanis sajnos irritációt okozhat külsőleg alkalmazva. Fénnyel és oxigénnel érintkezve könnyen oxidálódik és bomlik le, emiatt könnyen okoz irritációt és kipirosodást. Az almost szérumba a C-vitamin egyik legstabilabb formája, a MAP C (Magnesium Ascorbic Phosphate) került bele. Nem bomlik le fény és oxigén hatására, így még a nagyon érzékeny, problémával küzdő bőrűek számára is bátran alkalmazható. Miben segít a MAP C? antioxidánsként hatékonyan veszi fel a harcot a szabadgyökökkel gátolja a melanin termelődését, harcol a pigmentek és a hegek foltjai ellen serketően hat a kollagéntermlésre, javítja a bőrszerkezetet megnöveli a bőr hidratáltságát, rugalmasít SZINERGIÁK: Azelaic Acid, Algae + Zinc, Argireline + Tripeptide5 ÖSSZETEVŐK (INCI) ||||| Aqua, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Glycerin, Sucrose Stearate, Sodium Levulinate, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Lactic Acid HASZNÁLAT Használd a tiszta arcbőrön!

c vitamin szérum garnier

A képhez tartozik, hogy érett, koromhoz képest ráncos bőröm van, "egyenetlen bőrfelszínnel" (értsd a fiatalkori ragyák helyei azért megvannak), tehát a szérumnak megvolt a lehetősége, hogy látványos hatást érjen el. Két nap után sokkal egyenletesebb lett a bőrfelszínem - nem is akartam elhinni - a ragyák helyei látványosan elsimultak. Nem eltűntek, de sokkal-sokkal simább lett a bőröm. Kéthónapos használat után már nemigen használok alapozót, csak BB krémet, akkor sem, ha munkahelyre megyek be. További hatása, hogy a bőröm mintha kivilágosodott volna tőle, tisztábbnak és rugalmasabbnak, ragyogóbbnak érzem-látom. Azt is észrevettem, hogy ha kijön valamilyen pattanás, sokkal gyorsabban eltűnik. Szóval szerelem ez a szérum. A mostani üveget másfél hónapja használom, kicsit több, mint a fele fogyott el eddig. Naponta kétszer használom, előtte a vadrózsás tonikot, utána a vadrózsás krémet teszem fel - a szérum használata után van egy kis húzódó érzés, ami nálam mindenképpen igényel utána hidratálást.

Mióta használom, 4 napja azt vettem észre kevésbé zsírosodik a bőröm, és finom selymes! Nekem már ezért megérte megrendelni! Szóval eddig nekem bevált! Arckrémem is jobban beszívódik a bőrömbe mióta ezt használom! Demény Ildikó A család kedvence lett, nagyon kellemes szérum a bőrnek. Köszönjük medinatural! Bencze Beatrix Nagyon elégedett vagyok!!! Timea Csáderné Mészáros Erika Csódás termék, ajánlom minden hölgynek! Havasiné Ertl Melinda Imádom! A legjobb amit eddig használtam és ezután ia csak ezt fogom! József Nagyon látványos hatása van a zsíros, fénylő, enyhén pattanásos arcom 2-hét elteltével teljesen kisimult és végre csillog, hanem szép matt az arcom. A Medinatural pha hámlasztóval együtt használom, ha elfogy újra rendelem ezt a kombót! Renáta Nagyon elégedett vagyok a termékkel! Gabi 3 hete használom, és úgy tűnik, hogy végre megtaláltam azt a márkát, ami ár- érték arányban is tökéletes számomra. Köszönöm szépen! Erdész Livia Farkas Éva Jó termék, jó áron. Ajánlom a megvásárlását.

November 11, 2022, 12:54 pm