Csodák Palotája Nyitvatartás

Augusztus 20 Szolnok – Augusztus 20-I Hétvége Ajánlat (Min. 2 Éj) - A Garden Hotel, Szolnok Akciós Csomagajánlata

Címlap « Összes Események Ez a(z) esemény elmúlt. 2016-08-20, 09:00 - 22:00 | Ingyenes Esemény navigáció « Cimbaliband, Himmerland Band (DK) Augusztus 20. – Jászberény » + Google naptár+ iCal exportálás Részletek Dátum: 2016-08-20 Idő: 09:00 - 22:00 Belépés: Esemény címkéi:Szolnok Helyszín Tiszai Hajósok tere Szolnok, 5000 Magyarország + Google térkép Powered by WordPress and WPExplorer Themes

Légiparádé Szolnokon: a katonák felkészültek

Szirmai István Bács-Kiskun megyében Csütörtökön Bács-Kiskun megyébe látogatott Szirmai István, az MSZMP Politikai Bizottságának tagja. Rövid kecskeméti tartózkodás után — dr. Horváth Istvánnal, az MSZMP Bács-Kiskun megyei bizottsága titkárával és Szvorényi Jánossal a megyei KISZ-bizottság megbízott első titkárával — a kiskunhalasi állami gazdaságba utazott. Itt felkereste a tájói üzemegység Martos Flóra mezőgazdasági építőtábor fiataljait. Délelőtt munka közben találkozott a Baranya megyei gyümölcsszedő lányokkal, délután pedig részt vett programjukon és elbeszélgetett a fiatalokkal. A helyi vezetők a fiatalok derckas helytállásáról informálták Szirmai Istvánt. Eddig 1600 középiskolás tanuló váitotta egymást a táborokban, s többek között 85 vagon barackot szedtek le. A felszólaló tanácstagok ismerve és érezve városuk egészségügyi helyzetét három súlyos gondról beszéltek. A kórháznál az ágylétszám fejlesztéséről, a személy- és teherszállító lift, valamint a központi fűtés felszereléséről, a járóbetegellátásnál az új rendelőintézetépítéséről, s harmadszor, a gyógyító munka megjavításánál elsőrendű szerepet játszó személyi feltételek megteremtéséről.

Varga Mihály kitért arra is, hogy Szent István, államalapító királyunk egész életében a magyarok megmaradásáért harcolt, ennek a célnak rendelte alá minden cselekedetét. Ez a lépés akkor a külső fenyegetettség és a belső széttagoltság miatt a magyarság jövőjét jelentette – hangsúlyozta. Azt mondta, első királyunk olyat országot hagyott ránk, amelynek népe a mai napig megőrizte nemzeti karakterét, a szabadsághoz, a szabad döntéshez való ragaszkodását. Ránk hagyta azt a szilárd hitet is, hogy viharok, megpróbáltatások és fenyegetettségek között sem adjuk fel értékeinket, hitünket. A pénzügyminiszter kiemelte: eredményt ma is csak elkötelezetten, a célokra koncentrálva és kitartó munkával lehet elérni. Az ukrajnai háború gyors lezárására egyre kevésbé lehet számítani – jelentette ki, megjegyezve: ha nem sikerül belátható időn belül elérni a békét Ukrajnában, akkor minden eddiginél súlyosabb nehézségekkel kell szembenézni. Azok az országok tudtak a legkisebb veszteséggel kikerülni a válságból, amelyek erős gazdaságot építettek és nehéz helyzetekben is megőrizték értékeiket – mondta.

Megértésüket köszönjük! LetöltömKinyomtatom Elküldöm Következő hír →← Előző hírAbonyi és Törökszentmiklósi hulladékudvar zárva tartás Lomtalanítási akció Szolnokon LetöltömKinyomtatom Elküldöm Következő hír →← Előző hírTájékoztatjuk Önöket, hogy az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. az Önkormányzattal közösen 2021. szeptember 18-án, valamint szeptember 25-én a közszolgáltatás keretében ingyenes közterületi LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT szervez Szolnokon! A háztartásokban nap, mint nap keletkező kommunális

Szolnok augusztus 20 program

Kérjük a matricákat, a tájékoztatóban leírtak szerint a kommunális LetöltömKinyomtatom Elküldöm Következő hír →← Előző hírTájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk, hasonlóan az elmúlt évek bevett gyakorlatához az ünnepek után kihelyezésre kerülő fenyőfákat külön gyűjtőjárattal gyűjti össze Szolnok városában. A fenyőfák gyűjtése 2022. január 10. és február 4. között történik. Szeretnénk LetöltömKinyomtatom Elküldöm Következő hír →← Előző hírTisztelt Gépjárművezetők! Kérjük a 2022. évre lakossági parkolási engedélyt igénylőket, hogy regisztrációjukhoz a jogosultság igazolására az okmányok (forgalmi engedély, lakcímkártya) mindkét oldalát, teljes terjedelmében, olvasható formában küldjék el a zökkenőmentes ellenőrzés érdekében. Ismételten tájékoztatjuk 2021. december ünnepi nyitva tartás és parkolás LetöltömKinyomtatom Elküldöm Következő hír →← Előző hírAz NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. tájékoztatja Önöket, hogy 2021. decemberében a karácsonyi ünnepek miatt munkarendünk az alábbiak szerint változik: Belvárosi Ügyfélközpont (Kossuth tér 9.

augusztus 20 szolnok 2022

Augusztus 20-i hétvége ajánlat (min. 2 éj) - A Garden Hotel, Szolnok akciós csomagajánlata

-II. -III. -V. zóna parkolók 8:00-18:00 díjköteles IV. zóna (Vásárcsarnok sorompós parkolója) 7:00-13:00 díjköteles Hetényi Géza Kórház Mezőtúri Hulladékudvarunk korlátozott nyitva tartása LetöltömKinyomtatom Elküldöm Következő hír →← Előző hírTájékoztatjuk Önöket, hogy a járványügyi helyzet miatt a Mezőtúri Hulladékudvarunk korlátozott nyitva tartással áll Ügyfeleink rendelkezésére, mely az alábbi: 2021. 01. (szerda) 8:00 – 14:002021. 02. (csütörtök) 10:00 – 18:002021. 03. (péntek) 8:00 – 14:002021. 06. (hétfő) 8:00 Plusz egy zöldhulladék elszállítási időpont LetöltömKinyomtatom Elküldöm Következő hír →← Előző hírTájékoztatjuk Önöket, hogy az enyhe őszi időjárás miatt, valamint a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve az idei évben plusz egy zöldhulladék elszállítási időpontot ütemezünk be az alábbiak szerint Szolnokon: Belváros déli rész: 2021. december 01. LetöltömKinyomtatom Elküldöm Következő hír →← Előző hírTájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. november 9-től az Újszászi úti Átrakó és Válogató Állomásunkon a koronavírus járvány kialakulásának megelőzése érdekében az alábbi szabályokat vezetjük be: – készpénzes fizetés nem lehetséges, kizárólag bankkártyával tudnak az Ügyfeleink Abonyi és Törökszentmiklósi hulladékudvar zárva tartás LetöltömKinyomtatom Elküldöm Következő hír →← Előző hírTájékoztatjuk Önöket, hogy az Abonyi Hulladékudvar és a Törökszentmiklósi Hulladékudvar 2021. november 9-től november 19-ig zárva tart, technikai okok miatt!

  • Augusztus 20 szolnok 2022
  • Herbal essences nyereményjáték lotion
  • Dancs Annamari 2022/08/20 16:30 Szolnok Fő Tér fellépés - 2022.08.20. | Koncertbooking
  • Sárrétudvari, 89 m2, 15000000 HUF, 3 szoba [1852_2270] - Eladó - Sárrétudvari - Azelado.hu
  • Padlószőnyeg tisztító Dévaványa
  • Augusztus 20-i hétvége ajánlat (min. 2 éj) - A Garden Hotel, Szolnok akciós csomagajánlata
  • Coop édes-savanyú mártás ananásszal 360 g - Coop Online

A Jász-Nagykun-Szolnok Megye Díszpolgára díjjal kitüntetett Varga Mihály pénzügyminiszter a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat ünnepi megemlékezésén Szolnokon 2022. augusztus 17-én (Fotó: MTI/Mészáros János) A megyei közgyűlés Jász-Nagykun-Szolnok Megye Díszpolgára díjat adományozott posztumusz Vitéz dr. nagybányai Horthy Szabolcsnak is, a vármegye hősi halált halt főispánjának, a 13. Jász-Kun Huszárezred főhadnagyának, református egyházmegyei gondnokának. A díjat a család képviseletében Horthy István és Horthy Éva vette át július elején Kenderesen. Az ünnepségen átadták a Jász-Nagykun-Szolnok Megyéért díjakat, emellett több kitüntető díjat és címet is kiosztottak.

augusztus 20 szolnok 2021 augusztus 20 programok szolnok
November 14, 2022, 10:36 pm