Csodák Palotája Nyitvatartás

Szentes Diagnosztikai Központ

évben a város 22 fő pénzbeli támogatását biztosította összesen 1. 206 eFt összegben. A program továbbra is népszerű az általános iskolai tanulmányaikat befejezők körében, a 2013/2014-es tanévre a településről 5 tanuló jelentkezett. Valamennyi oktatási-nevelési intézmény esetében elmondható, hogy a Művelődési és Sportbizottság anyagi lehetőségei függvényében támogatta az intézményekben megrendezésre kerülő kulturális rendezvényeket, tanulmányi versenyeket és nemzetközi kapcsolatokat.

  1. Dr. Szentes Diagnosztikai és Szakorvosi Centrum - Dr. Szentes Diagnosztikai és Szakorvosi Centrum
  2. Budapest Márka címet kaptak egészségipari vállalkozások | Híradó
  3. A szentesi kórháznak van jövője - Hir45.hu
  4. Városnéző barangolások « Szentes város hivatalos honlapja

Dr. Szentes Diagnosztikai és Szakorvosi Centrum - Dr. Szentes Diagnosztikai és Szakorvosi Centrum

Jelen volt Dr. Dubecz György gyermekjogi képviselő, Sebők Antal a Csongrád Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatala munkatársa, Dr. Patakiné Csurgó Ildikó a Szentesi Városi Ügyészség vezetője. Az alábbiakban jegyeztük fel a gyermekvédelmi tanácskozás során, - a jelzőrendszeri tagok részéről megfogalmazott jelzéseket, problémákat, hozzá fűzött javaslatokat. Felvetett problémák, megoldási javaslatok ¾ Az iskolaorvosi szobák még mindig nem megfelelőek teljes egészében egyik iskolában sem. ¾ A kiszűrt gyermekek egy része nem veszi igénybe a szakorvosi vizsgálatot. ¾ A büfékbe visszatértek az egészségtelennek nevezhető áruk, mivel nincs ellenőrzés. ¾ Kiskorúak alkoholfogyasztása általában nagy probléma, és növekszik. A középiskolások több, mint 20%-a napi rendszerességgel fogyaszt alkoholt. ¾ Nem csökken a dohányzás az érintett populációban, miközben a következményes egészségügyi problémák egyre fiatalabb életkorban jelentkeznek. ¾ Kiskorúak szórakozóhelyen tartózkodása még mindig súlyos probléma.

Budapest Márka címet kaptak egészségipari vállalkozások | Híradó

A Liget ma a Csongrádi úttal párhuzamosan elhelyezkedő, s a Kurca-folyó által övezett természetvédelmi terület, egyben Szentes turizmusának központja. A Kurca-parton száz éves platánsor vezet a strandfürdőig. A liget bejáratánál Máté István II. világháborús emlékműve (1989) és Pataki Sándor fafaragó Széchenyi-emlékoszlopa látható. A Kurca melletti úton haladva a strandfürdő felé, először a volt Gőz- és Kádfürdő épületét pillantjuk meg, mely jelenleg Családsegítő Központként üzemel. Az épület 1869-ben épült klasszicista stílusban. Először gőz- és kádfürdőként, majd sziksós fürdőként működött. Csallány Gábor kiállítóhely Tovább haladva a liget központja felé, a Koszta József Múzeum Csallány Gábor Kiállítóhelyét láthatjuk. Az 1869-ben épített egykori vendéglő klasszicista stílusú, és 1949 óta folyamatosan múzeumként működött 2006 januárjáig, amikor is a múzeum átköltözött a volt Megyeháza épületébe. A Koszta József Múzeum mára kb. 150 ezer tárgyat őriz, segédgyűjteményeiben pedig (szakkönyvtár, adattár, fotó-, audió- és videotár) közel ugyanennyi dokumentummal dolgozik.

A szentesi kórháznak van jövője - Hir45.hu

  • ᐅ Nyitva tartások Dr. Szentes – Diagnosztikai és Szakorvosi Centrum | Új utca 13, 6600 Szentes
  • Nemzeti gyásznap van! Az aradi vértanúkra emlékezünk - Metropol - Az utca hangja
  • Capm modell lényege stand
  • 3 az 1-ben etetőszék pink - Babamamashop webáruház
  • Szentes diagnosztikai központ adószám
  • Apple serial ellenőrzés eu

Városnéző barangolások « Szentes város hivatalos honlapja

évben a havi látogatók átlagos száma közel 1800 főre növekedett (1798). évre egy napra jutó látogatók száma az előző évi 55 főről 60 főre emelkedett. Nyitvatartási napokra bontva 80 fős napi látogatottságot mutat az intézmény. évi adatokhoz viszonyítottan a tanácsadási alkalmak száma 2012. évre megduplázódott. Az épület kihasználtsága nagyon magas, sok esetben okoz problémát a 16-20 óráig terjedő időszak, hiszen az igények ebben az időpontban meghaladják a lehetőségeket. A problémát érzékelve a közösségi tér nyitva tartása kibővült, így 2013. január elsejétől szombat és vasárnap délelőtt is látogatható az intézmény. A megnövekedett lakossági igényekre reagálva 2013. évre kidolgozásra kerül a zártkörű rendezvények lebonyolítására vonatkozó feltételrendszer, ami szintén új perspektívát nyit a Közösségi tér életében, ezen kívül plusz bevételi forrást is jelent. Örömteli tapasztalat, hogy az elsődleges célcsoportba tartozó, csellengő, hátrányos helyzetű fiatalok egyre növekvő számban keresik fel a közösségi teret.

69 5. A Képviselő-testület felkéri a gyermekvédelmi jelzőrendszerben dolgozó szakembereket, hogy a megfogalmazott feladatok teljesítése érdekében a továbbiakban is szorosan működjenek együtt. A határozatról értesítést kapnak: 1. Szentes Város Polgármestere 2. Szentes Város Alpolgármestere 3. Csongrád Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatala 4. Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzői Iroda 5. Családsegítő Központ Gyermekjóléti Szolgálat Szentes, Ady E. u. Központi Gyermekélelmezési Konyha Vezetője Szentes, Jövendő u. 7. Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete Szociális Bizottsága 8. Városi Intézmények Gazdasági Irodája Szentes, Vásárhelyi út 12. Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Közgazdasági Osztály – Helyben 10. Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Művelődési Irodája – Helyben 11. Szentesi közös Önkormányzati Hivatal Szociálpolitikai Osztálya – Helyben Szentes, 2013. május 2. Dr. Sztantics Csaba jegyző felhatalmazásával Lencséné Szalontai Mária osztályvezető Szociálpolitikai Osztály

  1. Kulturális örökség napjai 2022
  2. A legnagyobb kombi.com
  3. Euro fishing magyarítás
  4. A típusú személyiség
  5. Madagaszkár pingvinjei teljes film magyarul
  6. Letenye andrássy gyula általános iskola
  7. Augusztus 20 diósgyőri var.fr
  8. Husqvarna 135 adatok
  9. Dadust karácsonyra online translator
  10. Papp lászló sportaréna parkolás
  11. Augusztus 20 programok godollo 2
November 11, 2022, 12:58 pm