Csodák Palotája Nyitvatartás

Vintage Turkálók Budapesten | Fenntartható És Megfizethető: Egyre Vonzóbbak A Vintage Boltok

Jelenleg szerintem a Cream viszi a piacot, Blahan a legjobb; Hada felhigult, ellenben draga is lett. Humanat akkor ajanlom, ha szereted az aporodott nagyi szagu ruhakat (legalabbis az Astorian), es hogy 12 kulfoldi lokdos barmelyik oldalrol, mert annyira "olcso" minden (igen, en nem szeretem a Humanat).

  1. Photos
  2. Legjobb turkáló Budapesten? (9576824. kérdés)

Photos

  • Nagylak határátkelő várakozási idf.fr
  • Melyik a legjobb turkáló Budapesten? : hungary
  • Serenity makadi beach vélemények lodge
  • Vintage turkálók budapesten 2022
  • Vintage turkálók budapesten jewelry
  • Nissan bontó budapest
  • Fenntartható és megfizethető: egyre vonzóbbak a vintage boltok
  • Vintage turkálók budapesten full
  • Vintage turkálók budapesten van

Többe került átalakíttatni, és kitisztíttatni, mint amennyiért vettem. Nem tudnám kiválasztani melyik a bolt legkülönlegesebb darabja. - mosolyog Ibolya, de azért megmutatja egyik kedvencét, egy fekete Calvin Klein estélyit. Nem is értem miért van még itt. A bolt vásárlóközönség nagyon vegyes. Fiatalok, középkorosztály, de előadóművészek, és különböző zenekarok is megfordulnak itt. Első látogatásomkor lélekben a századelőn ragadt, Chanelben fürdő, hetvenes úrinőkkel turkáltam tüllök és csipkék között, máskor nyolcadik kerületi cigányasszonnyal. Legutóbb a Szegedi Szabadtéri Játékokra vittek innen ruhákat, de én öltöztettem a Vacsoraszínház A dizőz halála című Vörös Róbert darabjának női szereplőit is. Gyakran alkalmakkor jönnek, esküvőkre, bálokra, szalagavatókra visznek ruhát. Ürömön például egy komplett bált öltöztettem fekete-fehérbe. Valamikor voltak férfiruhák is, de azok között nincs annyi különleges. Ebben a kis boltban el sem férnének, de ha ismerősök, zenekarok kérik, akkor beszerzem.

Fényűző bálok, és puccos estélyek, vagy csak egy kis korzózás a Népköztársaság útján, itt szinte minden darabnak múltja van. Az állványok, és fogasok roskadoznak a ruháktól, ami sokszor egymás konkurenciáiként villogtatják flittereiket, suhogtatják selymeiket, vagy lebbentik fel kacéran alsószoknyájukat. Úgy érzem magam, mint a tilosban járó unoka, aki felszabadul a nagyi padlására, ahol végigtapogat, felpróbál, magának akar mindent, ami csillog, pörög, vagy legalább rózsaszín. A GAÉRIÁHOZ KATTINTS A KÉPRE: Ki itt betérsz, hagyj fel minden reménnyel Akár ezt is kiírhatták volna a galériára, ahol a partiruhák kaptak helyet. Talán kicsit degradáló is partiruhának nevezni ezeket a darabokat, hiszen bármelyik bálon, sőt akár egy Disney tündérmesében is megállnák a helyüket. Mindenhol abroncsok, uszályok, masnik, óriási kísértés, és a bőség zavara. A mellettem válogató hölgy esküvőre készül. Kezében négy-öt nagyestélyi, mázlija van, szinte az összes tökéletesen áll neki. Innen van a menyasszonyi ruha is, mondja.

Legjobb turkáló Budapesten? (9576824. kérdés)

vintage turkálók budapesten 2

Ha az egyéniség túl harsány, bármikor le lehet tompítani egy sima fehér pólóval, de ha az egyéniség nincs ott… beleszürkülsz a tömegbe. Divatmodellként pedig nem szürkülhetsz bele a tömegbe, mert akkor éhen halsz. Karolina rángatott végig Párizs, London és New York legjobb bolhapiacain és használtruha-boltjain, én pedig nagyon gyorsan ráéreztem a kincsvadászat ízére. Bár sosem lettem annyira merész és annyira profi mint ő, idővel rájöttem, milyen stílusú ruhákat érzek igazán a magaménak, ő pedig megtanított arra, hogyan viseljem, kombináljam őket úgy, hogy az frissnek, coolnak tűnjön, és ne úgy nézzek ki bennük, mint egy eltévedt időutazó. Hobbinkká vált a használtruha-vadászat, újabbnál újabb helyszíneket kutattunk fel (ez még a közösségi média előtti időkben zajlott, szóval nehezített pályán mozogtunk), és hatalmas sikerélményt adott minden egyes bagóért megszerzett kincs. Gyorsan rájöttünk, melyek azok a boltok, amelyeket kerülni kell, mert túlárazottak, és melyek azok, akiknek fogalmuk sincs róla, milyen különleges dolgokat árulnak, és ahol így még alkudni is lehet.

vintage turkálók budapesten 2022
November 11, 2022, 1:24 pm