Csodák Palotája Nyitvatartás

Gyurcsány Kormány Hibái | Gazdaság: Gyurcsány Elismeri, Hogy Hibázott A Kormány - Nol.Hu

Szerinte a Horn Gyula által vezetett párt sikerrel képviselte a szegényeket, a munkájukból élőket, a nyugdíjasokat, az értelmiséget. Mesterházy nagy tapsot kapott, amikor kijelentette, hogy "újra ilyen párttá kell tennünk az MSZP-t". Gyurcsány kapkodását is hibának nevezte Mesterházy Ezután az újraválasztott elnök hosszan sorolta a 2002 és 2010 között kormányzó szocialisták hibáit. Hibának nevezte, hogy a Medgyessy-kormány túlígérte magát a 2002-es kampányban, és a hibák között említette Szili Katalin államfői jelölését. A leghosszabban azonban a Gyurcsány-kormány hibáiról beszélt. (Gyurcsány Ferenc tavaly kilépett az MSZP-ből, és egy új pártot, a Demokratikus Koalíciót vezeti. ) Mesterházy kritizálta a 2006-os kampányt: "választási és kormányprogram között nem lehet akkora különbség, mint 2006-ban volt" - fogalmazott a pártelnök, aki megemlítette, hogy mindig őszintén kell beszélni, "zárt körben is". Mesterházy ezután a 2006-os októberi eseményekről azt mondta, hogy szerinte felkészületlenül érték az országot az akkori tüntetések, és "ez vezetett rendőri vezetők szakmai hibájához és egyes rendőrök jogsértéséhez".

  1. Gyurcsány Ferenc: Van választás, Orbán vagy Dobrev - Infostart.hu
  2. Így kormányozták a magyar gazdaságot
  3. Gyurcsány pofátlansága határtalan | Magyar Idők
  4. Azok a nyomorult kétezres évek: ilyen volt az életünk 2002 és 2010 között, ha egyáltalán lehetett ezt életnek nevezni
  5. Gazdaság: Gyurcsány elismeri, hogy hibázott a kormány - NOL.hu

Gyurcsány Ferenc: Van választás, Orbán vagy Dobrev - Infostart.hu

viasat3 műsor heti

Így kormányozták a magyar gazdaságot

havi nyugdíj sem csak a nyugdíjasoknak, hanem más egyéb ellátásban részesülőnek is jár, így ezt a pluszjuttatást is 2, 5 millió ember, a magyar lakosság egynegyede megkaphatja. Az eredeti terv szerint a 13. havi nyugdíj második lépcsőjének kifizetéséhez a 2022. évi költségvetésben 160, 34 milliárd forint céltartalék szerepel. Ám ha nem kétheti, hanem egy teljes havi nyugdíjat fizetnek 2022. februárban, akkor ennek a pluszkiadási igénye további 160, 34 milliárd 340 millió forint lesz. A nyugdíjasok pluszjuttatásainak ezzel nincs vége. Novemberben ugyanis nem az eddig várt 0, 7, hanem 1, 2 százalékkal nő a nyugdíjak összege. Így 20 milliárd forinttal többet kapnak az idősek annál, mintha az év első nyolc hónapjának tényadatára támaszkodva, a nyugdíjtörvény szerint kalkulálná a kormány a kiegészítő emelési korrekciót. Azt, hogy mi lesz 2022. januártól, még nem András emlékeztetett, hogy 3 százalékkal kellene növelni a nyugdíjakat, mert ez a mérték szerepel az elfogadott költségvetési törvényben.

Gyurcsány pofátlansága határtalan | Magyar Idők

  1. Kutyagondolatok nyomában - PDF Free Download
  2. Top 8 autó kezdő jogosítvány mellé | Alapjárat
  3. Diószegi sámuel középiskola debrecen nyílt nap 2017
  4. Életveszélyes, ha erről elfeledkeznek a szülők | Házipatika
  5. PONS Képes nyelvtan Német
  6. Eladó volvo xc90
  7. Nagy britannia fővárosa
  8. Csaba burger házhozszállítás menu

Azok a nyomorult kétezres évek: ilyen volt az életünk 2002 és 2010 között, ha egyáltalán lehetett ezt életnek nevezni

Gazdaság: Gyurcsány elismeri, hogy hibázott a kormány - NOL.hu

"Afrikai törzsfőnökök" adták el nemzeti kincseiket üveggyöngyökért! A privatizáció eme módja katasztrofális következményekkel járt. Nem tudott kialakulni nyugati mintára egy széles, részvénytulajdonosi kis- és középosztály, ehelyett egy latin-amerikai típusú túlkoncentrált tulajdonszerkezet jött létre, ami önmagában gátolja azóta is a modernizációt. Eme tulajdonszerkezet törvényszerű következménye a gazdaság, a politika és a bűnözés (lásd: korrupció) összefonódása. Ugyanakkor elmaradt a privatizációs bevétel, amit Csiha Judit privatizációs miniszter 1997-ben, egy parlamenti felszólalásában hétmilliárd dollárra (nem elírás! ) becsült. Érdekes, e felszólalás után a fű se rezdült az országban. Másutt azonnal bukott volna a kormány! A Bokros-Surányi csomag kimondott célja volt az, hogy a jövedelmeket átcsoportosítsa a fogyasztás oldaláról a vállalkozói oldalra. Csakhogy ilyen átcsoportosítás egy pangó gazdaságban csakis valamely réteg kárára, és egy másik csoport hasznára lehetséges. Nos, itt a humán tényező, vagyis a dolgozó ember tragikus leértékelése ment végbe.

De én szerintem az nagyon rendben van, hogy a választások után két hónappal valaki, hacsak nem tarthatatlan a saját közösségében a helyzete, nem ül át sutyiban máshova. Őszintén szólva, ha valaki ilyen lenne, nem is szabadna befogadni. Mert az egy moral insanity. Kónya Pétert befogadná? Hogy ha ő jelentkezne? Megkérdezném tízszer is, jól meggondolta-e. Túl sokat látnak bele ezekbe a beszélgetésekbe, még az Együttben is. Pedig Kónya Péter egy szenvedélyes ember, szobrot döntöget. Az önök közösségébe mégis csak jobban illene, mint Bajnai mellé. Ezt nem tudom. Ha MSZP-sekkel vagy együttesekkel beszélgetünk, arra panaszkodnak, hogy amíg Gyurcsánytól nem tud megszabadulni az egész politikai közösség, a baloldal megújításának üzenete hiteltelen marad. 2018-ra a választási rendszer miatt ismét össze kell fogni, ezt ön is elismerte. Akkor meg újra előjön az a dilemma, hogy ön taszít választókat. Amit szintén elismert. Gyurcsány Bajnairól Az EP-választáson a DK simán megelőzte az Együttöt, amelyik pár hónappal korában még miniszterelnököt akart adni.

November 18, 2022, 3:32 am