Csodák Palotája Nyitvatartás

Dózsa György Általános Iskola Szeged

Szorosabb barátságok is kialakultak, a közösségi munkában szívesen vesznek részt. Fegyelmi helyzet: A tanulók jó ill. példás magatartásúak, egy tanuló kapott változó minősítést. Tanítási órákon és szünetekben fegyelmezettek, komolyabb magatartási problémák nincsenek. Fegyelmi intézkedésre a 2. félévben nem került sor.

  1. Dózsa györgy általános iskola tatabánya
  2. Dozsa györgy általános iskola veszprém
  3. Dózsa györgy általános iskola pilisjászfalu

Dózsa györgy általános iskola tatabánya

év vége Tanulmányi átlag Hiányzási átlag (óra/fő) 30 29 4, 53 4, 58 20, 7 49, 4 4 7  Létszám alakulása: 31 tanulóval indult a tanév. Tanév közben 0 fő érkezett, 2 fő távozott. Tanuló neve Érkezett (melyik intézményből) Tanulói jogviszony létesítése (év, hó, nap) Távozott (melyik intézménye) Tanulói jogviszony vége (év, hó, nap) zsombói Szent 2013. november Imre Katolikus 18. Általános Iskola Hajdu Tamás Lajos - 16 - Szegedi Gregor József Általános Iskola Bonnemaizon Lorenzo Bendegúz  2014. január 20. Tanulmányi átlag: 4, 58  Kitűnők: 7 tanuló ért el kitűnő tanulmányi eredményt.  4, 5 átlag feletti tanulók: 20  Bukások: Az év végi követelményeket minden tanuló teljesítette. Hiányzások: óra 1433 0 1433 igazolt hiányzás igazolatlan hiányzás Összesen/átlag  Igazolatlan mulasztások megoszlása: nincs Osztályközösség alakulása: 49, 4/fő A tanulók különböző neveltségi szinttel jöttek iskolába. Ez abból adódott, hogy néhánynak a szociális háttere is hátrányos. A napközis kollégával együtt következetesen és egységesen, kemény munkával követeltük meg tanulóinktól a fegyelmet, és alakítottuk ki a helyes szokásokat és viselkedési módokat.

Dozsa györgy általános iskola veszprém

  1. Party 22 budapest jászai
  2. Samsung galaxy s10 megjelenés u
  3. Általános iskola - Dózsa György Általános Iskola - 6721 Szeged Szent György tér 7. - információk és útvonal ide

Dózsa györgy általános iskola pilisjászfalu

b osztályos tanulóknak Holecskáné Varga Magdolna megszervezte a pályaválasztási egyéni beszélgetéseket. Márciusban Budapesten megnézték az immár hagyománnyá vált angol színház előadásában Peter Pan történetét. Május elején Erdélybe szervezték meg a tanulmányi kirándulást, május végén osztályprogram keretében Újszentivánon voltak paintballozni. A két nyolcadikos osztályfőnök folyamatosan készítette a tanulókat a középiskolai felvételire, irányította a tanulók és szülők elképzeléseit a továbbtanulás terén. A kitöltött adatlapokat és jelentkezési lapokat továbbították a megjelölt középiskolákba. Az iskolai ünnepekre a már megszokott színvonalas műsorokkal készültünk, amelyből minden munkaközösség kivette a részét. Minden osztály rendszeresen dekorálták a - 68 - faliújságot, a 7-8. -osok heti váltással látták el a tanulói ügyeletet. Bekapcsolódtak a DÖK által szervezett papírgyűjtésbe, rendhagyó énekórán megismerhettük az Opera nagykövetei által szervezett emlékezetes előadást. Diákjaink egészségügyi ellátását a gyermekorvos, fogorvos és a védőnők biztosították.

  1. Nyugdíjas vonatjegy bécsbe
  2. Lg uk6470plc teszt
  3. Union vig biztosító zt 01
  4. Monobrand hu webáruház
  5. 3 fázisú motor bekötése
  6. Munka törvénykönyve 92 94 val
  7. Külföldi telefonszámról hívnak teljes film
  8. Lg k40 teszt data
  9. Múzeumok éjszakája budapest hotel
  10. Iniciál autóház szombathely
  11. Igy neveld a sárkányod 3 teljes film magyarul indavideo
  12. Béres alexandra súlykontroll
  13. Oromszegély lemez felrakása
  14. Horgasztavak szállással dunántúlon
  15. Pannonia utazási iroda
November 11, 2022, 1:58 pm